homa-logoTimp de peste 50 ani, HOMA a inregistrat succese in domeniile aprovizionarii cu apa si a tehnologiilor pentru canalizare. HOMA a devenit un producator mondial de pompe submersibile si mixere de inalta calitate, avand in prezent agentii in peste 40 tari in intreaga lume. Cu multi ani de experienta in proiectarea si fabricarea motoarelor si pompelor electrice, HOMA furnizeaza o gama de produse care defineste standardele in tehnologia pompelor submersibile. Prin noile solutii dezvoltate am fixat standarde de performante ridicate, o calitate excelenta si eficienta sporita.

HOMA furnizeaza pompe si mixere pentru diferite domenii de utilizare, cu diferite turatii ale motoarelor, tensiuni si frecvente de lucru sau profile hidraulice. De la constructia cu cele mai noi sisteme 3D, prin centre complet automatizate de procesare si pana la standuri de incercare controlate prin computer, tehnologiile moderne contribuie la ridicarea standardelor tehnice ale produselor HOMA.

Spectrul aplicatiilor variaza de la unitati de pompare pentru necesitati casnice de evacuare a apelor reziduale menajere, drenaje pentru santiere si suprafete de colectare a apelor pluviale, pana la echipamente pentru statii de epurare municipale si industriale. Gama de produse include de asemenea o gama intreaga de accesorii hidraulice dar si sisteme de control electrice si electronice pentru o operare fiabila. Competenta tehnica si solutiile economice au facut din HOMA un partener foarte apreciat si acceptat in intreaga lume.

HOMA pune experienta sa in slujba intereselor dumneavoastra!

Website: www.homa-pumpen.de