DETECTAREA DEBITULUI DE APA SUBTERANA

Caracteristici

Aceasta caracteristica este unica in lume.

Capacitatea de a detecta afluxul de apă subterană este o inovație unica dezvoltată de ZIKMUND. Când o cameră ajunge într-o zonă inundată, sursa de apa este adesea incertă - ar putea fi apa din conducte sau infiltrații de apă.

The ability to detect the inflow of groundwater was an innovation developed by ZIKMUND and unique to us. When a camera reaches a flooded area, the source of it is often uncertain - it could either be water seepage or have run down to the site in question. Sistemele noastre pot determina electronic dacă apa provine din fluxul normal din conducta sau e o infiltratie. Rezultatele sunt înregistrate într-un grafic care dezvăluie partea din conductă responsabilă pentru fluxul altfel invizibil.

Dacă o conducta de canalizare este spartă si contaminata cu apa subterană, stațiile de epurare a apelor uzate se confruntă cu o creștere nedorită a volumului de apă care trebuie purificata. Detectarea acestui tip de flux nedorit este crucială pentru optimizarea condițiilor pentru astfel de instalații.

Cere oferta
CD Lab AG / WinCanRensman ABBrendleKrollSpeck TriplexM-U-T Hung?ria Kft.Guneri MakinaZikmund